justoyhall-3

Slik kan du støtte bygging av Justøy-hall

Medlemmene på Justøy sa i mai ja til å bygge hall på Justøyfamiliens bibelcamping med overveldende flertall. Etter 60 år med telt, og dertil lydproblematikk i forhold til naboer, ser dette nå ut til å gå mot en ende.

Fire millioner i egenkapital skal på plass før gravemaskinene kan sette skuffene i jorda.

Hallen er planlagt å reises der hvor møteteltet står i dag.

– Det er klart at for en campingplass som er i drift kun fem uker i året er dette et tøft økonomisk løft. Men vi håper at mange vil bli med å støtte oss i dette prosjektet, sier formann Thore Aas.

Firma-sponsor på hjemmesiden

Firma-sponsor på hjemmesiden

Vil ditt firma være med på å sponse byggingen av aktivitetshall/møtehall på Justøy Bibelcamping?

Ved et sponsorat fra ditt firma på minimum 5000 kroner setter vi inn din logo på hjemmesiden i saken om hallen. Det er selvfølgelig flott om en vil gi mer enn 5000 kroner. Logoen vil være publisert på hjemmesiden i minst to år. Ta kontakt med Dagfinn Hauge 950 73 249 eller noen andre i innsamlingskomiteen/styret om du ønsker å bli med.

Gaveløftet

Gaveløftet

Vi du gi en gave som effektiviseres når det er klart for bygging av hallen?

Kanskje har du ikke beløpet du vil gi i dag, eller du tenker at du vil gi en gave først når en er kommet så langt at det er klart for bygging. Da har du mulighet til å gi et gaveløfte og vil få en faktura først når byggingen av hallen skjer. Det gir oss en forutsigbarhet på hva vi kan forvente å få inn av økonomiske midler. Lever Gaveløftelappen til en av oss i innsamlingskomiteen eller i informasjonen.

Støtt via Spleis

Støtt via Spleis

Vi har opprettet en Spleis. Det er en enkel måte å støtte byggingen av hall på. Legg gjerne inne en kommentar og anbefale den for dine venner, for eksempel ved å dele den på Facebook.

Spleisaksjonen, klikk her.

Appen STØTTE

Appen STØTTE

Last ned appen støtte og gi et mikrobeløp hver gang du trekker kortet.

Appen Støtte er utviklet i samarbeid med Norges Idrettsforbund. Den er helt trygg å bruke. I gjennomsnitt trekker vi kortet 500 ganger i løpet av et år. Du kan velge hvilket beløp som du skal gi til ditt formål. Det kan for eksempel være 2 kroner. Om 500 stykker trekker kortet 500 ganger og har satt av 2 kroner hver gang så gir det 500 000 i løpet av ett år. All informasjon om appen støtte finner du her.

Pant for hall

Pant for hall

Gi flaskepanten som økonomisk hjelp til bygging av hall. I sesongen kan du benytte panteposene for hall ved butikken.

Den grønne pantemannen er i aksjon for å samle inn penger til bygging av hall. Han tenker at mange bekker små, gir en stor å. Og om flaskene kommer inn, lover han å spille inn nye pantevideoer med jevne mellomrom. Gjennom året kan du pante flaskene du samler opp hjemme og sende beløpet inn til Vippsnummer 933507 og velg panteaksjonen.

Grasrotandelen

Grasrotandelen

Mange av oss leverer inn tippekuponger til Norsk Tipping. Merk kupongen med at Grasrotandelen skal gå til Justøyfamiliens Bibelcamping.

Grasrotandelen er Norsk Tipping sin måte å betale tilbake penger til kultur og frivillige organisasjoner. Når du tipper kan du derfor samtidig gi en del til Justøyfamiliens Bibelcamping og byggeprosjektet. Det koster ikke noe ekstra. All informasjon om Grasrotandelen finner du her.