Styret har hatt møte, og vi jobber fortsatt mot at det blir sesong på Justøya, men slik situasjonen er må vi fortsette å forholde oss til hvilke restriksjoner vi får fra myndighetene. Det er tidligere gitt beskjed om at det ikke åpnes opp for sesonggjester før etter påske. Det betyr altså at ingen kan overnatte i sin campingvogn da campingplassen er stengt. Lillesand kommune har innført hastevedtak om å stenge alle campingplasser i kommunen. Dato for åpning vil komme så fort vi vet mer.  Styret vil holde jevnlig tilsyn med plassen i tiden fremover. Dette kan være greitt å vite for dere som bor langt unna. Når det gjelder dugnad, så må vi også komme tilbake til det. Regjeringen har satt foreløpig dato til 13.april for de innstramminger som gjelder per dags dato.Utover dette vet vi dessverre ikke noe mer, men vil oppdatere hjemmeside og facebook når vi har nye opplysninger.

Vi oppfordrer fortsatt til å be for Justøya, og kan være takknemlige for at det er det sterkeste redskapet vi som kristne har! Sesielt i disse dager kan det være godt å huske på hverandre. Hva med å be for naboen din på campingen?! Vi er en stor familie som kan trøste og oppmuntre hverandre.

GUD VELSIGNE DEG!

Matt17 20

Vi vil gjerne ha en tilbakemelding fra deg som har lyst til å bidra på JFC i sommer. Som det stod i brevet dere fikk, så er det mulig å delta på forskjellige måter. Lite vet vi om hvordan årets sesong kommer til å bli, men vi håper at mange av dere vil være med å gjøre en innsats!

Det du kan velge mellom er:

Møtevert

Vertskap for talere/sangere

Kompetorsdag

Grill lørdag

Forbønns- og samtaletjeneste

Vaffelbua

Påmelding sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Her kan du også sende spørsmål hvis du lurer på hva de forskjellige oppgavene innebærer.

 

Er du den nye butikkansvarlige på JFC, eller kunne du tenke deg å være ansvarlig for VVS?

Mer info her...